Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کارکنان شرکت بلندپایه (پیمانکار پروژه بزرگراه اهر- مشگین‌شهر) به جهت عدم دریافت حقوق چندین ماهه خود برای دو روز دست از کار کشیدند. این در حالی است که تجمع کارکنان این شرکت که با پادرمیانی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان اهر و ضرب‌الاجل این اداره به شرکت پیمانکاری، تجمع خاتمه یافت و کارکنان به کار خود بازگشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرب‌الاجل یک هفته‌ای اداره کار اهر برای پرداخت حقوق معوقه

در این خصوص اداره کار اهر برای پرداخت حقوق معوقه کارکنان این شرکت پیمانکاری ضرب‌الاجل یک هفته‌ای داد.

کارکنان شرکت بلندپایه در گفتگو با خبرنگار مهر از عدم دریافت حقوق ۴ ماه و بعضاً یکسال گلایه کردند و گفتند که با توصیه رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان اهر به فعالیت‌شان ادامه می‌دهند. البته براساس وعده مدیران این شرکت به رئیس اداره کار اهر، قرار است تا یک هفته آینده بخشی از حقوق معوقه کارکنان پرداخت شود.

معرفی به دستگاه قضائی در صورت پرداخت نکردن حقوق

مرتضی توکلی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان اهر در رابطه با رسیدگی به عدم پرداخت حقوق کارکنان شرکت بلندپایه (پیمانکار پروژه بزرگراه اهر- مشگین‌شهر) به خبرنگار مهر گفت: با تأکید فرماندار شهرستان اهر مبنی بر تسریع در پرداخت حقوق معوقه کارکنان و مداخله اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی به موضوع عدم پرداخت حق و حقوق کارکنان شرکت بلندپایه ورود کردیم.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان اهر افزود: در این راستا ضرب‌الاجلی به مدیران شرکت بلندپایه که مجری ساخت بزرگراه اهر- مشگین‌شهر است، داده‌ایم تا ظرف یک هفته آینده نسبت به پرداخت حقوق کارکنان اقدام کنند.

وی افزود: ۲۲ مهرماه ابلاغیه به مدیران شرکت بلندپایه داده شد و طبق این ابلاغیه یک هفته مهلت داده‌ایم؛ در صورت بی‌اعتنایی به این تذکر، شرکت به دستگاه قضائی معرفی می‌شود.

توکلی با اشاره به اینکه شرکت بلندپایه حدود ۴۵ نفر پرسنل دارد که برخی از این کارکنان چهار تا شش ماه و برخی از کارکنان هم می‌گویند در حدود یک سال است که حقوقی دریافت نکرده‌اند، گفت: از مجموع کارکنان؛ پنج نفر کارگر پیمانکار بوده که ماهانه حقوق خود را دریافت می‌کنند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان اهر همچنین تصریح کرد: چون شرکت نمی‌تواند مطالبات خود را از دستگاه ناظر بگیرد، دلیلی بر عدم پرداخت حقوق کارگران نمی‌شود؛ ما نیز اخطار لازم را به شرکت مذکور دادیم و اگر به وعده عمل نکنند به دستگاه قضائی معرفی می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: البته تا پیش از مداخله اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اهر، پروژه را برای مدتی تعطیل کرده بودند و طی صحبت با کارکنان، روند اجرای پروژه را مجدداً از سر گرفته شد.

پرداخت ۳ میلیارد از قرارداد ۷۳ میلیاردی شرکت پیمانکار

علی سلطانی، رئیس اداره راه و شهرسازی اهر، مبلغ قرارداد با شرکت بلندپایه جهت دوبانده کردن بزرگراه اهر- مشگین‌شهر را ۷۳ میلیارد تومان اعلام کرد و به خبرنگار مهر گفت: از مهرماه سال گذشته که تبدیل ۱۸ کیلومتر از بزرگراه اهر- مشگین‌شهر شروع شده بود تاکنون حدود سه میلیارد تومان از قرارداد ۷۳ میلیارد تومانی به شرکت پرداخت شده است.

کد خبر 5049254

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان اهر فرمانداری اهر حقوق کارگران ویروس کرونا اربعین 99 شیراز شیوع کرونا آمار کرونا بوشهر اربعین حسینی گرگان شهرکرد مجلس شورای اسلامی شهدای مدافع حرم کرمانشاه ستاد ملی مقابله با کرونا سیستان و بلوچستان رئیس اداره تعاون پرداخت حقوق خبرنگار مهر بزرگراه اهر حقوق معوقه مشگین شهر یک هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۴۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه

به گزارش همشهری آنلاین،‌ وزارت آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین دستگاه اجرایی کشور با داشتن حدود یک میلیون حقوق بگیر، مسئولیت خطیر تعلیم و تربیت ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز را بر عهده دارد که آینده کشور را در اختیار خواهند داشت.

در حقیقت آموزش و پرورش از مهم‌ترین وزارت‌خانه‌های کشور است که به دلیل دخالت مستقیم در تربیت نیروی انسانی نقش مهمی در وضعیت آتی کشور ایفا می‌کند. با این حال این بخش در سال‌های اخیر با مشکلات عدیده‌ای درگیر بوده که به باور کارشناسان یک علت مهم آن تخصیص بودجه نامناسب است.

این وزارتخانه پس از «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در لایحه بودجه امسال دولت بیشترین سهم را از منابع و بودجه عمومی کشور به خود اختصاص داده است و البته این سه دستگاه روی هم رفته ۴۲ درصد از منابع عمومی دولت را به خود اختصاص داده اند.

در این میان وزارت آموزش پرورش از نظر مصارف سال آینده ۲۵۱.۴ هزار میلیارد تومان از منابع عمومی دولت دریافت خواهد کرد که ۱۳.۱۷ درصد از کل مصارف دستگاههای اجرایی است.

بودجه این وزارتخانه امسال در بخش اعتبارات هزینه ای ۲۰ درصد و اعتبارات سرمایه ای ۵۱ درصد رشد خواهد یافت ضمن آنکه رشد عمومی بودجه این وزارتخانه نسبت به بودجه سال گذشته ۲۱ درصد و رشد اختصاصی آن ۷۰ درصد در نظر گرفته شده است.

سهم ۹۰ درصدی حقوق و دستمزد از بودجه وزارت آموزش و پرورش

وزارت آموزش و پرورش امسال در مجموع ۲۵۶ هزار و ۸۴۷ میلیارد تومان بودجه در اختیار خواهد داشت که ۲۳۷ هزار و ۱۱۶ میلیارد تومان آن مربوط به بخش هزینه‌ای، ۱۴ هزار و ۲۹۳ میلیارد تومان مربوط به بخش سرمایه ای و عمرانی و ۵ هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان مربوط به درآمدهای اختصاصی وزارتخانه است.

با این اوصاف سال آینده بالغ بر ۹۲ درصد بودجه این وزارتخانه در بخش هزینه‌ای مصرف می شود که حقوق و دستمزد شاغلان بخش اعظم آن است.

دی ماه سال گذشته گزارشی منتشر شد که به بررسی میزان تحقق بودجه وزارت آموزش و پرورش در هشت ماهه نخست ۱۴۰۲ پرداخت و نشان می داد بودجه این وزارتخانه تنها کفاف دستمزدها را می دهد.

طبق این گزارش، در دوره یادشده ۶۷.۵ درصد از اعتبارات هزینه‌ای آموزش و پرورش محقق شده اما بیش از ۹۰ درصد آن صرف پرداخت حقوق و دستمزد شده و در عمل به پروژه‌های توسعه آموزشی بودجه چندانی نرسیده است.

با این رویکرد، در لایحه بودجه امسال نیز به طور کلی این وزارتخانه با رشد ۲۲ درصدی اعتبارات روبرو شده است که بودجه «سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس» با رقم ۱۲ هزار و ۲۷۶ میلیارد تومان و ۵۴ درصد رشد، دانشگاه فرهنگیان با اختصاص رقم ۵ هزار و ۵۱۹ میلیارد تومان و رشد ۳۱ درصدی ، سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با ۵۷۹ هزار میلیارد تومان و ۳۱ درصد رشد بیشترین میزان افزایش را در سال جاری تجربه خواهند کرد.

سهم نهادهای زیرمجموعه وزارتخانه از منابع دولت

نگاهی به بودجه سایر سازمان‌ها و نهادهای زیرمجموعه وزارت آموزش و پرورش حاکی از آن است که دولت در سال آینده برای کمک به صندوق ذخیره فرهنگیان ۱۸ هزار میلیارد تومان(همت)، دانشگاه شهید رجایی ۵.۴ همت، خرید خدمات آموزش عمومی و برونسپاری آموزش های فنی و حرفه ای ۱۳۵۴ همت، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ۹۷۹ همت، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ۲۱۶ همت، نهضت سوادآموزی ۳۴۹ همت، باشگاه دانش پژوهان جوان ۱۵ همت، سازمان مدارس غیردولتی ۱۹۸ همت و سازمان ملی استعدادهای درخشان ۱۶۱ همت در نظر گرفته است.

نکته دیگر اینکه در بودجه سال آینده ردیفی برای تامین سرانه دانش آموزی و حمایت و ارتقای پوشش تحصیلی افراد لازم التعلیم در نظر گرفته شده است که رقم آن ۴ هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان است.

نکته قابل تامل اینکه شرکت سهامی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش فعالیت می کند، بیشترین جهش بودجه ای را با رشد ۸۶ درصدی تجربه خواهد کرد به طوری که بودجه آن به رقم هزار و ۲۹۴ میلیارد تومان خواهد رسید.

کد خبر 849085 منبع: ایرنا برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش معلمان خبر مهم بودجه کل کشور

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سکوی مبادله پست کهکلویه و بویراحمد، با همت مضاعفی دنبال شود
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • درخواست پلیس از تهرانی‌ ها؛ وارد این اتوبان نشوید
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت