Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@20:06:31 GMT

گام اول اداره کار سرخس برای حل مشکلات نگهبانان بانک

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۹۱۵۲

گام اول اداره کار سرخس برای حل مشکلات نگهبانان بانک

سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سرخس از پیگیری مشکلات «نگهبانان بانک» در این شهرستان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود کرمانی در گفت‌وگو با صبح توس، اظهار کرد: با توجه اخبار دریافتی و اینکه نیروهای شاغل در مؤسسات حفاظتی و مراقبتی عمدتاً «نگهبانان بانک» در سرخس از حداقل حقوق و مزایای قانونی بهره‌مند نیستند، این موضوع باعث ایجاد نارضایتی و مراجعه این افراد به ادارات کار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی سرخس خاطرنشان کرد: به‌منظور بررسی حقوق و مزایای نگهبانان بانک، بازرسی از محل کار آن‌ها توسط بازرسان کار در دستور کار قرار گرفته و در صورت صحت این موضوع ابلاغ به کارفرما در خصوص پرداخت حقوق و مزایای قانونی انجام می‌شود.

25 اردیبهشت‌ماه 99 بود که «نگهبانان بانک‌ها» در سرخس با ارسال پیامی پایگاه خبری صبح توس، از عدم توجه مسئولان به شغل و مشکلات شغلی‌شان گلایه کردند.

در متن این پیام آمده بود:

در روزهای کرونایی که مسئولان دغدغه رفاه مردم و کمک به مشاغل آسیب‌دیده از بحران کرونا را دارند و تلاش می‌کنند تا کمی از مشکلات معیشتی مردم کم شود، شغلی هم هست که هیچ‌یک از مسئولان یادی از آن نمی‌کنند و در واقع از شرایط آن کاملاً بی‌اطلاع‌اند؛ که آن «نگهبانی بانک‌ها»‌ است.

از مهم‌ترین مشکلاتی که در این پیام به آن اشاره شده، حقوق روزی ۶۰ هزار تومان، روزهای تعطیل بدون حقوق، روزهایی که بانک‌ها به‌ علت کرونا تعطیل بوده بدون حقوق، عدم مزایا همچون عیدی و غیره در پایان سال، عدم بیمه تأمین اجتماعی و مرخصی‌ها بدون حقوق است.

در بخش دیگری از این پیام عنوان شده که در فروردین‌ماه برخی از نگهبانان بانک‌ها در این شهرستان به علت تعطیلی بانک‌ها ۳۰۰ الی ۴۰۰ دریافتی حقوق داشتند، هرچند در شرایط عادی مثلاً ۲۳ الی ۲۴ روز که تعطیلات هم نباشد دریافتی ماهیانه این عزیزان بین یک‌میلیون و ۳۰۰ الی ۴۰۰ هزار تومان است.

به گزارش خبرنگار ما به نظر می‌رسد که اصلاً قانون اداره کار در این شغل جایگاهی ندارد و برخی از این افراد که حتی بالای ۵ سال سابقه کار دارند اما شرایط برای آن‌ها هم هیچ تفاوتی ندارد.

سؤال اینجاست که آیا نمی‌شود برای این افراد که شرایط سخت حمل و مواظبت از سلاح و وجود خطر را دارند، حداقل حقوق و مزایای اداره کار را تعیین کرد.

مسئولان مربوطه در شهرستان و استان با توجه به اینکه اکثر این افراد دارای زن و چندین فرزند بوده و از نظر معیشتی دچار مشکل هستند، بایستی راهکاری برای سروسامان دادن به این شغل ارائه بدهند تا انگیزه این عزیزان برای حفظ سرمایه‌های مردم دوچندان شود، هرچند نگهبانان بانک‌ها با همین دغدغه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نگهبانان بانک حقوق و مزایای بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۹۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم

وضعیت معلمان باتجربه که به صورت خرید خدمت آموزشی، ۱۰ سال است در خراسان جنوبی مشغول فعالیت در موسسات طرف قرارداد با آموزش و پرورش هستند، نامطلوب است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، طرح خرید خدمات آموزشی حدود یک دهه است که در کشور در حال اجرا شدن است.

دولت قبل در راستای جبران کمبود معلم در مناطق کم برخوردار و محروم اقدام به اجرای طرحی به نام خرید خدمات آموزشی کرد؛ در این طرح معلم مورد نیاز برای مدارس دوردست توسط شرکت‌ها و موسسات مورد تایید آموزش و پرورش از بین دانش آموختگان دانشگاه‌های مختلف انتخابات و پس از گذراندن گزینش و مراحل مختلف مورد انتظار توسط ادارات کل آموزش و پرورش با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی به سرکلاس‌های درس فرستاده شدند.

این طرح حدود یک دهه است که در کشور اجرایی شده و برخی نیرو‌های جذب شده در این طرح حالا سابقه تدریس حدود یک دهه‌ای در کلاس‌های شلوغ بالای ۳۰ نفر را دارند.

معلمان با تجربه و دوره دیده‌ای که با کمترین حقوق و دستمزد و آن هم تنها ۷ ماه و نیم در یکسال تحصیلی، علاوه بر مشکلات معیشتی و عدم امنیت شغلی با پرداخت‌های نامنظم روبرو هستند که مشکلات فراوانی را برای زندگی این افراد ایجاد کرده است.

یکی از این معلمان خرید خدمات آموزشی استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه حدود ۷ سال است که به عنوان معلم خرید خدمات آموزشی به کلاس درس می‌روم، گفت: هیچگاه حقوق اندک ما توسط موسسه به موقع واریز نشده است، به طوری که تاکنون فقط سه ماه و نیم حقوق دریافت کردیم و مایقی همچنان مانده است.

وی با اشاره به اینکه حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی حتی از قانون کارگری هم پایین‌تر است، افزود: سال‌ هاست که مسئولان و دولت‌های مختلف به ما قول و وعده جذب و تبدیل وضعیت را دادند، اما هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته و همه این وعده‌ها در حد حرف و شعار مانده است، چرا باید من معلم که با آینده سازان کشور سرکار دارم به جای دغدغه تعلیم و تربیت دغدغه کرایه منزل و معیشت داشته باشم.

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه بیشتر همکاران بنده متاهل و دارای فرزند هستند، افزود: شان و منزلت یک معلم نیست که صبح به مدرسه برود و عصر در تاکسی‌های اینترنتی و ... برای تامین معیشت کار کند، کی فرصت مطالعه و آمادگی برای کلاس درس می‌ماند؟

یکی دیگر از معلمان خرید خدمات آموزشی این استان نیز در گفتگو با دانشجو با گلایه از عدم پرداخت به موقع حقوق ها، گفت: شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش مدارس خصوصی و یا موسسات آموزشی هستند که در تامین منابع مالی مدرسه خود مانده‌اند، این‌ها چطور می‌توانند حقوق ما را تا زمان واریز حقوق‌ها توسط وزارت که معمولا نزدیک اسفند ماه است پرداخت کنند؟

او با اشاره به اینکه چرا در آزمون‌های استخدامی به ازای سنوات خدمت معلمان خرید خدمات آموزشی هیچ امتیازی قائل نشدند، گفت: بنده که هر روز باید هم به کلاس درس بروم و هم برای تامین معیشت شغل دوم داشته باشم، بدون هیچ امتیازی باید با افرادی رقابت کنم که در خانه فرصت خواندن و مطالعه برای آزمون استخدامی دارند؟

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه واقعا از این وضعیت سخت و بغرنج خسته و کلافه شده است، اظهارداشت: همه این‌ها یک طرف مصاحبه‌های روزانه معاونین وزیر آموزش و پرورش که هر روز خبر از تعدیل نیرو‌های خرید خدمات می‌دهند ما را بیشتر آزار می‌دهد و انگیزه را از ما گرفته است.

 

به گزارش دانشجو، وضعیت معیشتی معلمان خرید خدمت آموزشی در مناطق محروم کشور، به واسطه عدم تامین اعتبار به موقع توسط این موسسات برای پرداخت حقوق، در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نیاز به تصمیمات منطقی در خصوص تغییر وضعیت این دست از آموزگاران کشور هستیم.

دیگر خبرها

  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مشکلات طرح جوانی جمعیت از زبان یکی از مادران مشمول طرح
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • درخواست متقاضیان برای آسان سازی شرایط اعطای وام ۳۰۰ میلیونی
  • پیام تسلیت مسئولان و جامعه هنری خراسان شمالی در پی درگذشت هنرمند موسیقی مقامی استان
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • ساماندهی هرچه سریع ساحل گیسوم