Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ویژه آبادان گفت: هیچ دستگاه، شرکت و یا موسسه ای حق ندارد به بهانه تعطیلی و نیمه تعطیلی ها در آبادان از حقوق و مزایای کارکنانش بکاهد و یا آنها را اخراج کند، کارکنان، متخلفین را معرفی کنند.

سید زین العابدین موسوی امروز در گفت و گو با خبرنگار برنا در آبادان با بیان اینکه اگر توفیقی هم تا حالا حاصل شده، به دلیل همکاری بخش عظیمی از مردم نجیب آبادان بوده است، اظهار کرد: اگر آمار ابتلا افزایش یابد علتش بی اهمیتی کسانی است که نه تنها در خانه نمی نشینند، بلکه هر روز برای ورود، خروج و تفریحی شان با آنها مجادله داریم و به زحمات و همراهی مردم بی احترامی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این افراد دستورالعمل های قرنطینه را جدی نگیرند برنامه جدی برای برخورد قانونی داریم.

او با اشاره به افرادی که مبتلا هستند و خود را قرنطینه نموده اند، گفت: این دسته افراد به طور کلی نباید با کسی کوچکترین رابطه ای داشته باشند و باید خانواده هایشان آنها را در محیطی کاملا بسته قرار دهند و فقط تغذیه آنها را با رعایت اصول بهداشتی تامین کنند.

فرماندار ویژه آبادان بیان کرد: همچنین لازم است، دانشکده علوم پزشکی آبادان مشخصات و آدرس افراد مبتلای خود قرنطینه و حتی افرادی که دوره نقاهت را در خانه می گذرانند را در اختیار پلیس بگذارد تا نظارت جدی بر ارتباطات آنها شود.

رییس شورای سلامت شهرستان آبادان با اشاره به ادامه روند عفونت زدایی شهرستان، اضافه کرد: در نظر است مسوولیت و اجرای امر ضد عفونی در وجب به وجب آبادان و به طور مستمر در برنامه ای مدون به همه ادارات، سازمان ها، موسسات دولتی، همه دستگاه های اجرایی، عمومی، نظامی، انتظامی، خصوصی و سمن ها واگذار شود.

رییس شورای تامین شهرستان آبادان تاکید کرد: هیچ دستگاه، شرکت و یا موسسه ای نباید به بهانه تعطیلی و نیمه تعطیلی ها در آبادان از حقوق و مزایای کارکنانش بکاهد. کارکنان، متخلفین را معرفی کنند.

معاون استاندار خوزستان با اشاره به نظارت ها بر بازار و اصناف بیان کرد: اگر گران فروشی احدی از واحدی های صنفی برای دستگاه نظارتی و متولی در این شرایط اثبات شد علاوه بر پلمپ طولانی مدت به دلیل سوء استفاده از وضعیت، گران فروشان به دستگاه قضایی معرفی می شوند و برخورد قانونی با آنها صورت می‌گیرد و لیست آنها در این شرایط به مردم اعلام می شود. همچنین هیچ واحد صنفی خارج از دستورالعمل حق فعالیت ندارد.

او با اشاره به ارایه سرویس های بانکی به موقع توسط بانک های شهرستان، افزود: بانک ها مکلفند علاوه بر شارژ خودپردازها و انجام نیازهای مردم به صورت غیر حضوری، کارت های سوخته شده و یا مفقودی را تعویض و سریعا بدست متقاضیان برسانند.

موسوی همچنین به بسته های کمک‌ معیشتی خوبی که به افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی تعلق گرفته اشاره کرد و افزود: در صدد ارتقای خدمات بیشتر نیز هستیم، لذا از دستگاه های مختلف می خواهم برنامه ریزی کنند از محل اعتباراتشان بسته حمایتی در اختیار پرسنل تحت امر خود قرار دهند و موضوع اعتبار را با اداره کل خود، حل کنند.

نماینده عالی دولت در آبادان تاکید کرد: اداره کار سریعا بیمه بیکاری را برای همه افراد بیکار شده مطابق دستورالعمل های جدید برقرار و به اینجانب گزارش دهد.

فرماندار ویژه آبادان اضافه کرد: همچنین تمام پیمانکاران و بخش خصوصی که در تعطیلی به سر می برند، بیمه کارکنان خود را بپردازند و کسی را اخراج نکنند همچنین مقرر است به آنها وام های کم بهره مناسب پرداخت شود.

موسوی در پایان از دادستان آبادان که با جدیت در حال رصد اوضاع و برخورد با متخلفین است تشکر و قدردانی کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قرنطینه شهروندان بیمه بیکاری بانک ها پیمانکاران دانشکده علوم پزشکی آبادان فرمانداری آبادان کرونا ویروس بیمه کارکنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۱۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی

تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند.

به گزارش مشرق، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریانمدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • توقف تور‌های غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • توقف‌ تورهای غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید