Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم آبشاهی گفت: در شرایط کنونی برخی واحدها دارای حقوق معوق هستند و نتوانسته اند حقوق کارگران خود را پرداخت کنند، یکی از تمهیداتی که برای کمک به اینگونه واحدهای تولیدی اندیشیده شده، ارائه تسهیلات برای پرداخت حقوق معوق کارگران است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم آبشاهی در ارتباط با تمهیداتی که اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای کارگران و واحدهای تولیدی متضرر از شیوع کرونا در استان کرمان در نظر گرفته است، به خبرنگار راه آرمان گفت: به دنبال شیوع ویروس کرونا  و به منظور حفظ سلامت و صیانت از جامعه بازرسان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انجام بازرسی های متعدد بر واحدهای تولیدی نظارت دارند و فعالیت های این واحدها بر اساس انطباق با پروتکل های بهداشتی بررسی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان مطرح کرد: در حال حاضر بسیاری از کارگاه های تولیدی فعالیت خود را از سر گرفته و خط تولید خود را بازگشایی کرده اند، بر اساس بازرسی های روزانه این اداره در صورتی که واحدی خلاف پروتکل های بهداشتی عمل کند، از ادامه فعالیت منع می شود.

ارائه تسهیلات به کارفرمایان برای پرداخت حقوق معوق کارگران

وی افزود: در شرایط کنونی برخی واحدها دارای حقوق معوق هستند و نتوانسته اند حقوق کارگران خود را پرداخت کنند، یکی از تمهیداتی که برای کمک به اینگونه واحدهای تولیدی اندیشیده شده، ارائه تسهیلات برای پرداخت حقوق معوق کارگران است.

آبشاهی عنوان کرد: کارگران بیکار شده در اثر کرونا می تواند به سامانه bimebikari.mcls.gov.ir مراجعه کرده و بدون شرط سابقه، بیمه بیکاری دریافت کنند البته بیکاری فرد باید به صورت غیرارادی باشد.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان یادآور شد: وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۱۰ رسته را برای دریافت بیمه بیکاری مشخص کرده است که شامل مراکز تهیه و توزیع غذاهای آماده، گردشگری، حمل و نقل های درون و برون شهری، دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، تولید و توزیع پوشاک، کیف و کفش، مراکز فروش آجیل، خشکبار و قنادی، مجتمع های فرهنگی، آموزشی و مجتمع های ورزشی، تفریحی و مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی می شود.

کارگران آسیب دیده از شیوع کرونا بیمه بیکاری دریافت می کنند

وی ابراز کرد: در دستورالعمل بالا این مشاغل تحت عنوان مشاغل آسیب دیده از شیوع کرونا معرفی شده اند و کارگران آن ها می توانند بیمه بیکاری دریافت کنند.

آبشاهی تصریح کرد: مشاغل دیگر به جز موارد بالا اگر کارگاهی به علت شیوع کرونا دچار آسیب شده باشد می تواند با مراجعه به ستاد استانی دلایل و مدارک خود را ارائه داده ضمن بررسی پس از صدور مجوز تعطیلی غیرارادی کارگاه، کارگران آن می توانند از این بیمه بیکاری بهره مند شوند.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان ادامه داد: پس از پایان بیمه بیکاری به علت اینکه در طی این مدت کارگاه به مدت ۲ یا ۳ ماه تعطیل بوده قرارداد کار به حالت تعلیق درآمده و پس از پایان بحران کرونا کارگران با مراجعه به کارگاه و آغاز به کار خود ادامه تعهدات قرارداد خود را انجام می دهد.

وی تاکید کرد: استفاده کارگر از بیمه بیکاری در واقع کمک به کارفرما است و وظیفه پرداخت حقوق کارگر از عهده کارفرما خارج می شود در عین حال که بیمه کارگر را نیز پرداخت نمی کند، در واقع اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی این کمک را به صورت غیر مستقیم به کارفرما کرده است.

ارائه تسهیلات بانکی به کسب و کارهایی که به دلیل شیوع کرونا تعدیل نیرو نداشته اند

آبشاهی بیان کرد: البته اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تسهیلات بانکی برای کسب و کارهایی که کارگران خود را اخراج نکرده اند و در این برهه از زمان تعدیل نیرو نداشته اند، در نظر گرفته است.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان افزود: به جز موارد بیکاری به علت شیوع کرونا، اگر فردی شغل خود را به دلیل اتمام قرارداد، عدم نیاز به نیرو در واحد تولیدی و یا هر دلیل دیگری از دست دهد می تواند با مراجعه به این اداره بیمه بیکاری دریافت کند.

وی یادآور شد: لازم به ذکر است بیمه بیکاری که دولت به دلیل شدوع کرونا برای مشاغل مختلف در نظر گرفته است از اسفند ۹۸ تا پایان اردیبهشت ۹۹ پرداخت می شود.

بیمه بودن نزد سازمان تامین اجتماعی شرط مهم دریافت بیمه بیکاری است

آبشاهی عنوان کرد: برای دریافت بیمه بیکاری دو شرط مهم وجود دارد، اولین شرط بیمه بودن فرد نزد سازمان تامین اجتماعی است، یعنی افرادی که بیمه نیستند بیمه بیکاری به آن ها پرداخت نمی شود و شرط دوم این است که فرد تابع قانون کار باشد بدین معنی که فرد صنفی یا کارگر ساختمانی که خود فرد حق بیمه را پرداخت می کند، شامل دریافت بیمه بیکاری نمی شود.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در پایان خاطرنشان کرد: در صورتی که کارگر بیمه شده به بیماری کرونا مبتلا شود، تابع قوانین تامین اجتماعی است و غرامت ایام بیماری خود را می تواند از سازمان تامین اجتماعی دریافت کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی استان کرمان برای پرداخت حقوق معوق کارگران بیمه بیکاری دریافت دریافت بیمه بیکاری واحدهای تولیدی بیمه بیکاری ارائه تسهیلات تامین اجتماعی شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۷۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود

عباس اهرابی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور توانمندسازی و تحقق درآمد پایدار مددجویان، حق بیمه اجتماعی چهار هزار و ۱۶ نفر از مددجویان تحت حمایت به سازمان تأمین اجتماعی به طور ماهیانه پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام استان گیلان ادامه داد: بیش از ۲۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان حق بیمه اجتماعی مددجویان تحت حمایت مشمول این طرح به سازمان تأمین اجتماعی طی سال گذشته پرداخت شده است.

وی با اشاره به اقدامات این نهاد برای افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای در بین مددجویان افزود: بیمه شدگان می‌توانند از تمامی مزایای بیمه‌های اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی استفاده کنند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان اضافه کرد: بیمه اجتماعی شامل سه نوع بیمه اعم از طرح‌های اشتغال و خودکفایی در قالب صاحبان حرفه و مشاغل آزاد، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و بیمه اجتماعی مددجویان از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر است.

اهرابی با بیان اینکه حق بیمه تأمین اجتماعی مددجویان، با هدف بهره‌مندی آن‌ها از مستمری بازنشستگی پرداخت می‌شود، عنوان کرد: با پرداخت حق بیمه اجتماعی، مددجویان می‌توانند از مزایای بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی برخوردار شوند.

وی، افزود: شرایط دریافت مستمری بازنشستگی برای زنان ۵۵ سال سن و مردان ۶۰ سال سن با سابقه پرداخت حق بیمه حداقل ۱۰ سال است که در سال گذشته ۲۲۳ نفر از بیمه شدگان از مزایای دریافت مستمری، بازنشستگی و مستمری برای بازماندگان و ازکارافتادگی بهره مند شده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان در ادامه با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۱۸۴ نفر از مددجویان مشمول بازنشستگی صندوق روستاییان و عشایر شدند، تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۲۷ نفر از مددجویان روستایی مشمول طرح بیمه روستاییان و عشایر هستند که حق بیمه آنان به صورت سالانه توسط کمیته امداد مرکز به صندوق بیمه روستاییان و عشایر واریز می‌شود و طی سال گذشته حدود چهار میلیارد و پانصد میلیون تومان در این خصوص واریز شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه در اواخر سال ۱۴۰۲ مجوز پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی ۷۰۰ زن سرپرست خانوار تحت حمایت دیگر نیز اخذ شد، اضافه کرد: بدین منظور بیش از ۴۲۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافت.

کد خبر 6096762

دیگر خبرها

  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت